2016. október 13., csütörtök

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Idén kicsit korábban köszönt be a karácsony, mint vártam. Persze nem szó szerint. Ahogy azt a cím már elárulta, a blogra céloztam. Tavaly nyáron kezdtem el és úgy érzem most nőttem fel egy nyereményjátékhoz. A célja, hogy örömet okozzak nektek, egy icipicit népszerűsítsem magamat és szerezzek egy szép emléket a blogra. Nem vagyok híve a likevadász játékoknak ezért lesz még egy kis csavar.

Mit is nyerhetsz?

Egyik könyv se kimondottan karácsonyi vagy épp ünnepi… sőt! Viszont arra figyeltem ó, hogy az egyik olyan legyen, ami nem kimondottan egy nemnek íródott. Ez pedig az előző haul bejegyzésben már említett Fogadj el! Rácz-Stefán Tibortól. A másik könyv pedig a meglepetéskönyv Sarah MacLean – A csábítás kilenc szabálya (A csábítás kilenc szabálya 1.).

Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Hiszel ​magadban?
Petra a pénztelen, vidéki lány elit gimnáziumba kerül, ahol mindenki gazdag és menő, így aztán hazudik, hogy ne lógjon ki, hiába figyelmezteti Dávid.
Petrát a lányok befogadják, barátokat szerez, egy fiú is tetszik neki, de kiderül az igazság. És ettől kezdve pokollá válik az élete.
Túl lehet-e élni a bosszút, az iskolai megalázásokat?
Dávidnak is van egy kínos titka, a lányok nem izgatják, de a szívét nagyon is megdobogtatja Áron, a jóképű padtársa, aki pontosan tudja ezt, és gonoszkodva ki is használja.
A két barát szerelemmel, árulással és szenvedéllyel teli útja döbbenetes eseménybe torkoll.


Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya ( A csábítás kilenc szabálya 1.)

Mindenki ​​ismeri a szabályt, hogy egy tisztességes fiatal lady nem lopózik be egy rossz hírű márki otthonába, szenvedélyes csókot követelve tőle. Ám Lady Calpurnia Hartwell minden szabályt megszeg, hogy meghódítsa ezt a nőcsábászt…
Egy igazi lady nem szivarozik, a lovat nem férfi módra üli meg, nem foglalkozik vívással és nem is párbajozik. Ezenkívül nem lő pisztollyal és nem kártyázik férfiklubban.
Lady Calpurnia Hartwell mindig betartotta ezeket a szabályokat, de végül is mi értelme volt ennek? Még mindig nincs férjnél, és enyhén szólva elégedetlen a helyzetével. De most megfogadta, hogy végre élvezni fogja az életet!
De ahhoz például, hogy végigtáncoljon egy bált vagy szenvedélyesen csókolózzon, kellene egy megfelelő partner is. Egy olyan férfi, aki mindent tud a szabályszegésről. Például az elbűvölően vonzó Gabriel St. John Ralston márki, akinek épp olyan rossz a híre, mint amilyen bűnös a mosolya.
Ha Lady Calpurnia nem vigyáz, akkor éppen a legfontosabb szabályt fogja megszegni: akik az élvezeteket keresik, azoknak soha nem szabad reménytelen szerelemre lobbanniuk…

Amit tenned kell érte

Ahogy említettem nem a likeokra megy ki a játék, de feltétel, hogy kedveld az oldat és, hogy feliratkozz a blogra. A megosztások nem kötelezőek, de plusz pont jár érte ;) (értsd: eggyel többször kerülsz be a képzeletbeli kalapba)

Ami viszont érdekessé teszi ezt az egészet, hogy írd, meg szerinted mi lenne a tökéletes ajándékkönyv. Karácsonyra, szülinapra vagy névnapra, az alkalom mindegy. Ha van, kedved írhatsz hozzá indoklást is, de ez sem kötelező (csak újabb esélynövelés).

A jelentkezés jöhet kommentben, ha neked egyszerűbb (Facebook/blog/moly lényegtelen mindent átnézek majd) vagy e-mailben ide: csenge.hajszan@gmail.com

Határidő: 
november 15, vagyis egy kicsit több mint egy hónap


Sorsolás az azt követő hétvégén lesz, így biztosan nem csúszok meg. A nyertessel majd felveszem a kapcsolatot, egyeztetünk szállításról és hasonlók. Mindent én állok, neked nem kell fizetni semmit. Amennyiben a győztes nem jelentkezik, újrasorsolok.

Így a végére pedig, tudom talán kicsit kori a telet emlegetni, de nem bírtam tovább. Igen, nekem is nagy élmény ez az egész, és hihetetlenül kusza volt (innen is köszönöm AniTiger segítségét és türelmét :) ) de most már remélem, hogy minden zökkenőmentesen megy majd. 

44 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon örülök ennek a játéknak!
    Szerintem nyereménynek nagyon jó lenne valami új megjelenés... Pl. Lakatos Levente: A pillangók ébredése. Azért ez jutott először az eszembe, mert nagyon várom, hogy végre elolvashassam! :)
    Köszönöm a lehetőséget! :)
    Üdv: Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én is örülök, hogy tetszik! :)
      Bekerültél a kalapba, már csak várnod kell. ;)
      Csenge

      Törlés
  2. Szia! Gratulálok az első nyereményjátékodhoz! :)
    Szerintem Danielle Paige - Dorothynak ​meg kell halnia c. könyve lenne a legjobb. Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok rá, sok jót hallottam róla!
    Köszönöm a lehetőséget! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm,felírtalak! A könyvről pedig annyit: én olvastam és egyszerűen FANTASZTIKUS! :)

      Törlés
  3. Szia! :) Gratulálok az oldaladhoz és az eddigi sikereidhez, csak így tovább!
    Szerintem nyereményjátéknak mindig 'kapósabbak' az újonnan megjelent könyvek, gondolok most itt egy Brittainy C.Cherry- Lebegés c. regényére. (Ennek például én is nagyon örülnék:) ) Mindenki dicséri és odavan érte!
    Köszönöm szépen a lehetőséget, további szép estét! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen a gratulációt, én próbálkozom továbbra is :)
      Játékban vagy!
      Sok sikert kívánok!

      Törlés
  4. Szia! Minden feltétel teljesítve! :) Nekem nagyon sok kívánságlistás könyvem van (pl.: Silber 2. része, Lakatos Levente Szigorja, Anna L. Green vagy Borsa Brown újdonsága, de sorolhatnám itt a jobbnál jobb írók könyveit). De bármilyen könyvnek örülni tudok. A lényeg, hogy könyv legyen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Bekerültél a megfelelő számmal. A Szigort csak ajánlani tudom, bár nem titok, hogy rajongok Levente könyveiért. De persze egyértelmű, hogy a könyv (akármilyen is) a legjobb ajándék :)

      Törlés
  5. Szia!
    Gratulálok az oldaladhoz. Örülök, hogy ide találtam. :)
    Kedveltem, megosztottam, feliratkoztam.
    Magamból kiindulva, össze-vissza ugrálnék örömömben az új illusztrált Harry Potter 2-ért. *-* (valószínűleg, meg is rendelem hamar. :D)
    Amire még nagyon várok az a Kim Holden: Gus és és Böszörményi Gyula: Ármány és kézfogó.
    Köszönöm a lehetőséget. :)
    Rami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Üdv, itt nálam, és köszönöm! :) A neved fel van írva. Harry Potter és Böszörményi Gyula tényleg a legjobbak között vannak!

      Törlés
  6. Szia!
    Elég bonyolult kérdés ez az ajándékkönyv téma, mert nem mindegy ugyebár, hogy milyen nemű és milyen korú személynek ajándékozunk. :) Ami talán mindenkinek jó lehet, az Böszörményi Gyulától az Ambrózy báró esetei sorozat. Azt hiszem, 14 évtől 99-ig fiúk és lányok is egyaránt tudnák élvezni. Ami még eszembe jutott, az a Nyírd ki ezt a naplót!, azonban nem árt, ha az ajándékozott személyben legalább egy kicsi kreativitás megbújt. :)
    Köszönöm a lehetőséget!
    Anett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, a lényeg, hogy gondolkodni is kelljen ;) Azt már megállapítottuk, hogy Böszörményi Gyula minden korosztálynak tökéletes és élvezhető. :) A napló szintén egy tökéletes ajándék, kicsit nagyobbaknak és a legnagyobbaknak is :) A neved bekerült! Sok sikert! :)

      Törlés
  7. Szia!
    Először is köszi a lehetőséget a játékra ^^ Másodszor pedig...elég nehéz kérdés :D Kimondottan névnapra vagy születésnapra, ötletem sincs, hogy milyen könyvet lehetne ajándékozni. Viszont a karácsonyhoz két könyvsorozat is beugrott. Az egyik a Harry Potter sorozat, mert ez az egész varázsló/boszorkány világ tökéletesen illik a karácsony hangulatához. A másik pedig Annne sorozat. Az egész történet, annyira bájos és szíve melengető, ami nagyon jó téli ünnepekre.
    Még egyszer köszönöm a lehetőséget!
    Dalma

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én örülök, hogy jelentkeztél! :)
      Hát igen, Harry mindig és mindenhol tökéletes! Felkerültél a "listára" :D

      Törlés
  8. Szia, szerintem tökéketes ajándék lenne Julianne Donaldson: Edenbrooke c. könyve :)

    VálaszTörlés
  9. Szia :) Az oldalt Zsófi Feigl néven kedvelem, a blogot pedig Zsófia Feigl néven. Facebookon megosztottam a hírt. ;)
    A tökéletes ajándék szerintem attól függ, hogy kinek adom, mert mindenki mást szeret. Az egyik barátnőmnek a szülinapjára egy verseskötet volt tökéletes, mert ő azokat imádja, egy másik barátnőmnek a kedvenc bloggerének a regénye volt tökéletes. Számomra szinte bármilyen jó könyv (főleg ha kívánságlistás) tökéletes lenne, mert egyszerűen imádom a könyveket. :)
    Köszönöm a lehetőséget!
    Üdvözlettel: Zsófi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Azért ezt kérdeztem, mert elárul az olvasóról olyan dolgokat, amit talán nem is tud senki. Persze ez most ijesztően hangzott, a lényeg, hogy felírtalak! :D

      Törlés
  10. Szia! Gratulálok az oldalhoz :) Nagyon jó kis blog :)))
    Rendszeres olvasója lettem, facebookon is mostmár követem és megosztottam a posztot. :)
    A tökéletes ajándékkönyv? Szerintem az attól függ, kinek lesz, mivel mindenki más és más. :) Illetve függ a kortól is.
    De a Bright Side-dal nem lehet szerintem mellényúlni *.*

    VálaszTörlés
  11. Szia!:)
    Szerintem nagyon jó ajándék lenne a Silber 2. vagy a Harry Potter és az elátkozott gyermek vagy a Harry Potter 2. illusztrált kiadása...legalábbis én nagyon örülnék nekik.:)(mint amúgy minden könyvnek)
    Köszi a lehetőséget a játékra!

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    Könyvet adni ajándékba nagyon kétesélyes én szívesebben adok könyvutalványt vagy ha molytag az illető akkor megnézem miket olvas, esetleg mi található a kívánságlistáján.
    Én most a legjobban Kevin Hearne: Tricked – Átverve könyvének örülnék ha megjelenik karácsonyig vagy Cassandra Clare: Lady Midnight – Éjfél kisasszony könyvének. Mindkét könyv olyan amire már nagyon kíváncsi vagyok.
    Minden kiírás teljesítve. :)
    Köszönöm a nyereményjátékot.
    További jó olvasást.

    VálaszTörlés
  13. Szia,
    én Jack Ketchum: A szomszéd lány c. könyvére vágyom már évek óta (=amióta láttam a filmet), de sajnos beszerezhetetlen.
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Bekerültél, és én köszönöm a jelentkezést! :)

      Törlés
  14. Szia! Nagyon ötletes ez a játék, mióta kiírtad azóta gondolkodom a válaszom. Aztán eszembe jutott az egyik kedvenc könyvem, amit ajánlanék egyaránt férfinak és nőnek is. Ez pedig Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó című könyve lenne. Nagyon nehéz témát dolgoz fel a könyv, amit mindenkinek el kéne olvasnia. Gyerekeknek (3-5 év) viszont valamelyik Csukás István művet, fiatal tiniknek Harry Potter vagy Narnia krónikáit ajánlanám :) Nagy Dorina néven negoszottam a játékfelhívást és Nagy Dorka néven feliratkoztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy sikerült egy kicsit kifognom rajtad, részben ez volt a célom :) A listára felírtalak.

      Törlés
  15. Szijjaaaa likeoltam az oldalt és a blogot is követem elég régóta, és a perfect ajándék könyv a Nyírd ki ezt a naplót, a Valahol(Leiner Lsura de gondolom úgyis tudod) valamint a Párválasztó kiegészítő kötetei.
    Köszi a lehetőséget

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Tudom-tudom, emlékszem :) Előnyt ugyan nem jelent, mert nem én választok és egyébként se szeretnék részrehajló lenni, de azért megdobogtattad a szívemet :)

      Törlés
  16. Szia! Először is köszönöm szépen a lehetőséget!
    Karácsonyra tökéletes ajándék szerintem valami téli olvasmány lenne, pl. Charles Dickens - Karácsonyi ének, szülinapi/névnapinak pedig olyasféle, ami az ajándékozottunkhoz közel áll témában/műfajban stb.
    Üdv, Dombi Petra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igazán nincs mit, örülök, hogy jelentkeztél! Felírtalak!

      Törlés
  17. Szia! :)
    Nemrég találtam rá a bejegyzésedre molyon, és Úristen, azt hittem lemaradtam :D Minden feltétel teljesítve, beleértve a 'bónuszokat' is :)
    A tökéletes ajándék - bármilyen alkalomról legyen is szó - véleményem szerint mindenképpen a Senkinek sem kellesz 1. és 2. része a legjobb választás. Nehéz szituációt dolgoz fel a könyv, ettől függetlenül rengeteget lehet nevetni rajta, a jókedv garantált :) persze akkor már a 2. része is kell - persze nem spoilerezem el, miért - de nagyon fontos, hogy a megajándékozott minél hamarabb hozzájusson a következő olvasmányhoz - ami lebilincselő, akárcsak az első része. Egy remekmű egyébként, molyon elismert az írónő, és én is csak ajánlani tudom :)
    Köszönöm a lehetőséget, és boldog elő-karácsonyt, vagy mit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nem, még teljesen időben vagy. Bekerültél a kalapba. :)

      Törlés
  18. Szia! Most találtam rá a blogodra, de nagyon tetszik. :) Ügyes vagy!
    Én a legjobban az új Harry Potter könyvnek örülnék. Vaciláltam rajta, hogy megvegyem angolul, de úgy voltam vele, hogy a többi könyv magyarul van meg akkor ez is legyen meg már magyarul.
    Köszönöm a nyereményjátékot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik! :) A nevedet pedig felírtam.

      Törlés
  19. Szia!
    Először is köszönöm a lehetőséget!:)
    Karácsonyi könyvön nagyon sokat gondolkodtam, de azt hiszem valamelyik Jojo Moyes könyvet választanám, amik még csak most fognak megjelenni, mondjuk a Tengernyi szerelem címűt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én köszönöm, hogy részt veszel! Felírtalak :)

      Törlés
  20. Fumax könyvekben nem lehet csalódni, bármelyik jó ajándék lenne.

    Anthony Ryan: A tűzkirálynő

    VálaszTörlés
  21. Szia!

    Fábián Janka könyveit adnám ajándékba. Az utolsó boszorkány lánya az én ajándékaim között is ott lesz.

    VálaszTörlés
  22. Szia! Játék megosztva. Ihttps://www.facebook.com/kovacs.eniko.927/posts/1165337080169529?pnref=story lyenkor karácsonyra angyalokkal foglalkozó könyvet ajándékozok.Köszi szépen. Üdv: Zsuzsa

    VálaszTörlés